Žujina Gajba

In Odnosi s javnošću
Žujine Gajbe

Nakon što je Žuja prošlog tjedna u centar Zagreba, na glavni gradski trg, postavila veliku gajbu, ekskluzivni prostor za praćenje nogometnih utakmica, otvorenje i prvu utakmicu iz Žujine Gajbe su pratili poznati domaći navijači Goran Navojec, Daniel Bilić i Vid Juračić.

Gajba je ‘pop up’ prostor za praćenje nogometnih utakmica, jedinstvena experience zona za tri osobe koje u gajbi imaju potreban mir i koncentraciju za navijanje, komentiranje i pozorno praćenje najvažnije sporedne stvari na svijetu – nogometa. Na raspolaganju su im i hrana po izboru, omiljena Žuja i prikladni gadgeti, a sve u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama. Prijave za gledanje utakmica u Gajbi počele su na službenoj Facebook stranici Ožujskog piva i preko aplikacije Moja Žuja kroz nagradni natječaj.

Sudionici moraju biti kreativni i opisati kako izgleda navijanje za hrvatsku reprezentaciju s njihova dva prijatelja ili dvije prijateljice koje bi poveli u Gajbu.

You may also read!

Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

U Zagrebu je danas predstavljena ESG platforma koju je razvio Hrok u suradnji s vodećim bankama u Hrvatskoj. Na

Read More...
Jedna manje

Konzum nastavlja s kampanjom „Jedna manje“ čiji je cilj smanjenje plastičnog otpada

Konzumova kampanja „Jedna manje“, koja za cilj ima promociju korištenja višekratnih ekoloških torbi za kupnju i smanjenja plastičnog otpada

Read More...
šuma hrane komunlac

U Koprivnici posađena najveća šuma hrane u Hrvatskoj

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF danas je u suradnji s Gradom Koprivnica i njihovim komunalnim poduzećem Komunalac posadila

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design