Konzum poziva na odgovorno ponašanje prema životinjama

In DOP
perfect

Vodeći trgovački lanac u Hrvatskoj uključio se u projekt „Udomi macu“ u suradnji s udrugom Prava šapa i Royal Cat Hotelom, a udomiteljima mačaka osigurat će i šestomjesečnu zalihu mačje hrane.

Doniranjem mačje hrane udomiteljima i pozivanjem kupaca na odgovorno ponašanje prema životinjama Konzum se uključio u projekt „Udomi macu“ u suradnji s udrugom Prava šapa. U narednom će razdoblju taj trgovački lanac ujedno i sponzorirati jednu kućicu za smještaj napuštenih ili ozlijeđenih mačaka u Royal Cat Hotelu u Zagrebu.

„Unatoč činjenici da je napuštanje životinja kažnjivo, u Hrvatskoj je i dalje velik broj napuštenih kućnih ljubimaca pa sudjelovanje u ovom projektu vidimo kao odličnu priliku za nastavak doprinosa društveno odgovornim inicijativama usmjerenima na dobrobit životinja, živih bića o kojima svi moramo brinuti. Vjerujemo da će ovaj projekt ostvariti dobre rezultate te da će i naši kupci prepoznati zbog čega je važno i poželjno dati prednost udomljavanju prilikom nabave kućnog ljubimca. Pozivamo ih da nam se pridruže u projektu, budu odgovorni prema svojoj zajednici i tako steknu novog člana obitelji koji će im donijeti još više ljubavi i veselja, a mi ćemo im u tome dodatno pomoći osiguravanjem šestomjesečne zalihe hrane“, izjavio je Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija u Konzumu.

Projekt „Udomi macu“ koji Royal Cat Hotel provodi s partnerskim udrugama promovira udomljavanje napuštenih ili ozlijeđenih mačaka koje traže novu obitelj koja će ih voljeti i paziti. U posebnom dijelu hotela tako se nalazi dio za smještaj namijenjen udrugama i napuštenim mačkama, a Konzum podršku cjelokupnom projektu pruža sponzorirajući kućicu za smještaj mačaka iz udruge Prava šapa na sljedećih godinu dana.

Osim sponzorstva nad kućicom udruge Prava šapa, Konzum se u akciju uključuje i pozivom svim svojim kupcima na udomljavanje neke od mačaka koje su trenutno smještene u udruzi Prava šapa. Da bi dodatno potaknuo udomljavanje, Konzum će u partnerstvu s Nestlé Hrvatska pokloniti novim vlasnicima mačaka i zalihu mačje hrane iz svog asortimana dostatnu za šest mjeseci. Jedna je mačka, pomalo sramežljivi Gustav, u okviru ove akcije već sretno udomljen, a nove vlasnike još uvijek strpljivo čekaju dvomjesečna aktivna i mazna mačka Gumbek, pitoma i uredna četverogodišnja Ruby te razigran i druželjubiv dvogodišnjak Verdi.

You may also read!

Poduzetnicima dodijeljeno 54 milijuna kuna u sklopu poziva IKT – faza II

Poduzetnicima dodijeljeno 54 milijuna kuna u sklopu poziva IKT – faza II

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat dodijelio je danas 168 Odluka o financiranju u sklopu Poziva „Poboljšanje konkurentnosti

Read More...
igre

Više od 50% prodaje igračaka odvija se u studenom i prosincu

Rezultati poslovanja poduzetnika u djelatnosti trgovine na malo igrama i igračkama u razdoblju od 2008. do 2018. godine. Više od

Read More...
Pevec

Isplata božićnice za sve Pevecove zaposlenike

Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, nakon jedne od najuspješnijih godina svojim će zaposlenicima osim već isplaćenih regresa i uskrsnice,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.