Počinje proširenje trgovačkog centra Supernova Zadar

In Trgovina na malo
Supernova

Započeli su radovi na dogradnji najvećeg šoping centra u Zadarskoj županiji. Izvođač radova je tvrtka Strabag, a planirani završetak proširenja je u proljeće 2018.

Započeli su radovi na izgradnji drugog dijela trgovačkog centra Supernova Zadar. Ovim značajnim proširenjem trgovačkog centra, Zadar će dobiti jos veće i atraktivnije šoping odredište s još bogatijom ugostiteljskom i modnom ponudom, kako za domaće posjetitelje tako i za turiste. Novi prošireni dio trgovačkog centra Supernova imat će bruto površinu od 30.000 četvornih metara. Time će po završetku radova u proljeće 2018. mlađim i starijim posjetiteljima na raspolaganju biti oko 67.770 m2 šoping raja.

Novoizgrađeni dio trgovačkog centra spojit će se u potpunosti s postojećim centrom. Posjetitelji se već sad mogu radovati novom velikom food courtu, još većoj dječjoj igraonici te još atraktivnijoj ponudi vodećih domaćih i svjetskih brendova.

Planiranom dogradnjom trgovačkog centra u proračun grada Zadra na ime komunalnog doprinosa uplaćeno je 13 milijuna kuna. Investicija austrijske m2 grupe, vlasnika sedam Supernova centara u Hrvatskoj, u proširenje šoping centra Supernova Zadar vrijedna je 228 milijuna kuna.

You may also read!

plenkovic

Tri segmenta djelovanja za ublažavanje rasta cijena energenata

Premijer Andrej Plenković u srijedu je najavio kako će Vlada s ciljem ublažavanja rasta cijena energenata na građane djelovati

Read More...
Donacija dm

Donacija dm-a u iznosu od 67.595 kuna za nastavak istraživanja raka prostate

U srijedu, 26. siječnja, dm je Institutu Ruđer Bošković predao donaciju u iznosu od 67.595 kuna koja je namijenjena

Read More...
Milanović Kraš

U slavljeničkoj godini Kraš potvrđuje lidersku poziciju i nastavlja rasti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je posjetio Kraš prehrambenu industriju d.d. koja obilježava 110 godina poslovanja. Početak poslovanja

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.