SAJMOVI KAO UČINKOVITI POSLOVNI ALATI

In Konferencije / savjetovanja
odgoda

Poštovani,

Moramo Vas, nažalost, obavijestiti da se konferencija o sajmovima u Osijeku „Sajmovi – učinkovit poslovni alat“ neće održati u predviđenom terminu. U dogovoru sa svim organizatorima odlučili smo termin pomaknuti na 2. lipnja 2021., službeni Međunarodni dan sajmovanja.

Razlozi pomicanja termina održavanja su višeslojni: realna trajna opasnost od pojačanoga naleta korona virusa, naglašena nesigurnost poslovnih aktivnosti mnogih subjekata, nemogućnost druženja sudionika kako je i uobičajeno na sajmovima, a naša odgovornost nam ne dopušta da konferenciju napravimo „polovično“ i uz zdravstvene rizike.

Očigledno, cijelo poslovno okružje u ovom trenutku ne pogoduje konferenciji takvoga tipa, pa smo odlučili da se ona odgodi.

Hvala Vama koji ste bili spremni i u ovim okolnostima sudjelovati. Nadamo se da ćete tu spremnost iskazati i u drugoj prigodi.

Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i potpori ovoj odluci, kojom smo se svi usuglasili da je prioritet očuvanje zdravlja svih sudionika.

Pozivamo Vas i očekujemo na konferenciji 2021. godine.

Srdačan pozdrav
Organizacijski odbor

You may also read!

wallstreet

Koronavirus i neizvjesnost u vezi poticaja pritisnuli svjetske burze

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna pale zbog neizvjesnosti u vezi novih poticajnih mjera u američkom gospodarstvu

Read More...
Znjan

Akcija čišćenja na Žnjanu prva je u nizu u novom projektu Studenca „Korak bliže prirodi“

U akciji čišćenja podmorja kod splitske plaže Žnjan domaći ronioci iz Udruge podvodnih aktivnosti Rostrum i najuži tim tvrtke

Read More...
cola

Koronamjere pogodile prihode Coca-Cole u trećem tromjesečju

Američki prehrambeni div Coca-Cola izvijestio je da su mu prihodi i dobit pali u trećem tromjesečju budući da su

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.