SAJMOVI KAO UČINKOVITI POSLOVNI ALATI

In Konferencije / savjetovanja
GED-2020

Svjetski dan sajmovanja i izložbi (GED) 2020. obilježit ćemo ove godine u Osijeku 3. lipnja u organizaciji časopisa i portala Suvremena trgovina i Osječkog sajma. Global Exhibition Day sveopća je proslava industrije izložbi i događanja i svih uključenih u nju, a doprinosi ciljevima održivog razvoja, koje su prihvatili Ujedinjeni narodi.

Posljednjih godina naročito dolaze do izražaja regionalni sajmovi, koji odražavaju snagu ukupnoga gospodarstva pojedinih područja. U tom pogledu regionalni sajmovi imaju trajnu vrijednost, jer potiču raznolikost i time obogaćuju ne samo svoju užu sredinu već otvaraju i šire mogućnosti plasmana i utjecaja.

Na poslovnom susretu u Osijeku tako će se razmotriti ekonomska, socijalna i demografska funkcija sajmova i njihova uloga u privrednom životu određenoga područja. Poseban naglasak pri tome imat će teme:

  • Što predstavljaju sajmovi danas?
  • Novi oblici poslovne komunikacije
  • Sajamski trendovi i nova rješenja
  • Zašto su sajmovi (još uvijek) potrebni gospodarstvu?
  • Uz to, organizirat će se i zanimljiva panel diskusija gdje će se govoriti o novom načinu ponašanja sajamskih posjetitelja te ulozi sajmova u marketing miksu.

Pokrovitelj ove gospodarske manifestacije je, uz Županijske i Gradske strukture, Hrvatska gospodarska komora.

Podatci o globalnom ekonomskom utjecaju sajmova i izložbi vrlo dojmljivo potvrđuju značenje sajamske industrije. Sajmovi i stručne izložbe, naime, na globalnoj razini generiraju 275 milijardi eura ukupnog prihoda, a doprinose globalnom bruto društvenom proizvodu (BDP) 167 milijardi eura odnosno 198 milijardi USD. Oni podržavaju 3,2 milijuna radnih mjesta širom svijeta.

PRIJAVI SE ODMAH! Ulaz je slobodan.

prijava@suvremena.hr

 

You may also read!

PepsiCo kupuje kineski brend grickalica Be & Cheery

PepsiCo kupuje kineski brend grickalica Be & Cheery

Američki prehrambeni div PepsiCo kupit će kineski brend grickalica Be & Cheery od lokalnog proizvođača žižule (jujube) Haoxiangni Health

Read More...
SPAR

Velika nagradna igra povodom 15 godina SPAR-a u Hrvatskoj

SPAR Hrvatska, treći najveći trgovački lanac u Hrvatskoj, obilježava jubilarnu 15. godišnjicu od dolaska na hrvatsko tržište. Danas ima

Read More...
drvo

Održana 10. Međunarodna energetska konferencija o biomasi i OIE

U hotelu Westin održana je jubilarna 10. Međunarodna energetska konferencija o biomasi i OIE. U organizaciji Hrvatskog drvnog klastera

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.