Aminess Maestral Hotel proglašen je jednim od najboljih hotela u Hrvatskoj

In Iz zemlje
Aminess

Najveći nezavisni web portal za putovanja na njemačkom govornom području HolidayCheck dodijelio je novigradskom Aminess Maestral Hotelu nagradu „HolidayCheck Special Award“. Aminess Maestral Hotel proglašen je jednim od najboljih hotela u Hrvatskoj, i to prema odabiru korisnika portala.

Ovom važnom nagradom turistička kompanija Aminess i Aminess Maestral Hotel još jednom su potvrdili da je njihova usluga koju jamče svakome gostu na iznimno visokoj razini.

Inače, HolidayCheck omogućuje rezervacije i preglede ponuda temeljem recenzija gostiju, a uz to nudi aktualne informacije o destinacijama diljem svijeta. Aminess Maestral Hotel morao je zadovoljiti niz strogih kriterija kako bi uopće ušao u konkurenciju za dodjelu nagrade. Jedan od strožih uvjeta za osvajanje ove nagrade bila je visoka razina preporuka posjetitelja hotela, koja premašuje 90 posto.

“Ova nagrada je veliko postignuće za čitav tim Aminess Maestral Hotela bez kojega ovakav uspjeh ne bi bio moguć. Mi želimo u svakom trenutku svojim gostima pružati nezaboravno iskustvo odmora i uslugu na najvišoj mogućoj razini. Ponosni smo što su naši gosti to prepoznali i nagradili. Svaka njihova pohvala nas potiče da budemo još bolji”, rekao je direktor Aminess Maestral Hotela Mateo Žiković.

Aminessovi objekti dobitnici su velikog broja prestižnih nagrada i priznanja koje svjedoče o vrhunskoj kvaliteti njihove ponude, usluge te visokom zadovoljstvu gostiju. Pod brendom Aminess hoteli i kampovi nalaze se hoteli, kampovi i vile visoke kategorije u Novigradu u Istri, na Krku, Korčuli, Pelješcu, a odnedavno i u Makarskoj. Radi se o ukupno 13 hotela, 4 kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselju od 80 vila, koji dnevno mogu ugostiti više od 13.000 gostiju.

You may also read!

mjerenje

Međunarodni dan mjeriteljstva od ove godine na UNESCO-voj listi

Hrvatsko mjeriteljsko društvo (HMD) obilježilo je danas u Zagrebu Međunarodni dan mjeriteljstva pod motom „Mjerimo danas za održivo sutra“

Read More...
dm active beauty

Matea Ferboković iz Kršana postala je dm active beauty milijunašica

U utorak 21. svibnja, u Labinu, dobitnici nagradne igre dm active beauty milijunaš Matei Ferboković dm je uručio milijun

Read More...
Kako poboljšati korporativno upravljanje u RH

Stručnjaci odgovorili na goruće pitanje kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj

U Knjižnično-dokumentacijskom centru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održan je skup „Kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj“. Sudionici panela

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design