Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

In Karijere
Andrija Topic

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu.

Andrija Topić imenovan je novim članom Uprave za akvizicije i integracije (CAIO) u Studencu i time učvrstio strateški smjer poslovanja jednog od vodećih hrvatskih maloprodajnih lanaca. Kao član Uprave bit će odgovaran za osmišljavanje i provedbu strategije preuzimanja novih kompanija te procesa njihovog uspješnog integriranja u Studenac u ovoj i idućim godinama. Također, radit će i na kontinuiranom unaprjeđenju cijelog procesa preuzimanja – od odabira kompanije za preuzimanje preko cijelog složenog procesa integriranja pa do potpune uspješne integracije kada akvizirana kompanija postaje dio Studenca.

„Veliko nam je zadovoljstvo što se Andrija pridružuje Upravi Studenca jer će njegova stručnost i motivirajuće liderstvo dodatno doprinijeti daljnjem provođenju poslovne strategije kompanije. Naime, rast i širenje kompanije naš je zacrtani strateški smjer te smo u posljednjih pet godina, što organskim rastom, a što promišljenim izborom kompanija koje su danas ravnopravni dio Studenca, utrostručili i veličinu i snagu kompanije. Upravo iz tog razloga smo i proširili našu Upravu imenujući Andriju novim članom, a planiramo intenzivno nastaviti s procesom širenja kompanije u budućnosti. Osnaženi Andrijinim iskustvom, znanjem i uspješnim rezultatima kojima je uvelike doprinio uspjehu naše kompanije, širenje naše kompanije, ali i složene procese integracija akviziranih kompanija dići ćemo na još veću razinu strukturiranosti i izvrsnosti u samim procesima“, izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

U Upravu Studenca Andrija Topić dolazi s pozicije direktora integracija u Studencu te je u protekle dvije i pol godine sa svojim timom provodio uspješne integracije 12 kompanija koje su brojale od osam pa sve do preko 1000 zaposlenih diljem Hrvatske. Nakon pripojenja veće kompanije, poput Peme, Lonija Trgovina, Strahinjčice, Špar Trgovina i posljednje akvizicije La-vor Tradea, Topić je bio zadužen za vođenje svih poslovnih procesa navedenih tvrtki do trenutka njihovih potpunih uspješnih integracija u Studencu.

„U zadnjih nekoliko godina smo doista imali veliki broj preuzimanja kompanija i mogu reći da smo ponosni na brzinu akvizicija i visoku uspješnost i točnost procesa integracije samih kompanija u Studenac. U tom području Studenac ima uistinu jedinstvenu poziciju ne samo u Hrvatskoj nego i šire, a koliko vidimo, akvizicije i procesi koji ih prate će se nastaviti snažnim tempom i pažljivim strateškom planiranjem. Veselim se što ću sada kao član Uprave moći dodatno podržati Studenac u strateškom upravljanju i snažnom rastu u području akviziranja i integriranja kompanija u Studenac,“ rekao je Andrija Topić, član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu.

Andrija Topić diplomirao je poslovni management na Sveučilištu Lock Haven u Pennsylvaniji, SAD, a uz to je stekao i MBA diplomu na COTRUGLI Business School u Zagrebu te diplomu iz upravljanja projektima, promjenama i rizicima na Sveučilištu Oxford, UK što je odredilo njegov profesionalni razvoj i karijerno opredjeljenje. Karijeru je gradio kroz različite pozicije unutar sektora maloprodaje u Agrokoru gdje je zadnje obnašao funkciju izvršnog direktora maloprodaje. Prije dolaska u Studenac obnašao je funkciju izvršnog direktora za poslovni razvoj te člana Uprave i glavnog direktora za razvoj poslovanja u tvrtki Tokić d.o.o. gdje je bio odgovaran za strategije rasta, prodaju na izvoznim tržištima te preuzimanja i integracije.

You may also read!

Wall-Street

Wall Street dosegnuo rekordne razine, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu su burzovni indeksi porasli i prošloga tjedna, četvrtoga zaredom, pri čemu su dosegnuli rekordne razine, dok

Read More...
EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

Europska komisija je pokrenula prvu fazu savjetovanja s europskim socijalnim partnerima kako bi prikupila njihova stajališta o mogućem smjeru

Read More...
Umjetna inteligencija i upravljanje radnicima

U Vijeću Europe dogovoren sporazum o umjetnoj inteligenciji

Ministri vanjskih poslova 46 zemalja Vijeća Europe u petak su dogovorili sporazum o korištenju umjetne inteligencije (AI). "Ovim novim sporazumom

Read More...

2 commentsOn Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY….

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY. ,,–

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design