Atlantic Grupa potvrdila izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

In Zaposlenost / plaće
Partner Atlantic Grupi

Atlantic Grupa, jedna od vodećih prehrambenih tvrtki u regiji, šesti je put nositeljica prestižnog Certifikata Poslodavac Partner na hrvatskom tržištu, priznanja koje dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO tvrtkama koje ostvaruju visoke standarde u upravljanju ljudskim resursima. Atlantic Grupa je u procesu ocjenjivanja ostvarila 95% od mogućeg broja bodova te tako pokazala koliko ulaže u razvijanje svojih zaposlenika.

U Atlanticu ističu da su njihove temeljne vrijednosti kreativnost, strast i rast, a upravo je snažna predanost komuniciranju tih vrijednosti i strategije svim zaposlenicima jedan od razloga za ostvarenih izvrsnih 100% bodova u području Strategije, jednom od pet glavnih područja koja se ocjenjuju. Osim toga, Atlantic Grupa se ističe razvijenim sustavom komunikacije unutar tvrtke te visoko kvalitetnim sustavom upravljanja učinkom zaposlenika.

U procesu ocjenjivanja, Atlantic Grupa se također istaknula i svojim programom brige za zdravlje i dobrobit zaposlenika, koji se sastoji od tri komponente. Prva komponenta, Tijelo i um, uključuje sistematske i dodatne medicinske preglede zaposlenika te solidarnu pomoć prema potrebi. Druga komponenta, Duša, usmjerena je na podupiranje humanitarnog rada zaposlenika financijski ili davanjem slobodnog dana za volontiranje, dok treća komponenta, Ravnoteža, uključuje različite projekte namijenjene podupiranju ravnoteže privatnog i poslovnog života zaposlenika, poput slobodnog dana zaposlenicima na prvi dan škole njihovog djeteta, fleksibilnog radnog vremena i slavljenja posebnih postignuća zaposlenika.

Ana Marušić, direktorica Ljudskih resursa Atlantic Grupe za Hrvatsku primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

„Najvažnije nam je ono što o Atlanticu kao poslodavcu i partneru kažu ljudi koji u Atlanticu rade i s nama surađuju, no uvijek je dobro i korisno čuti te dobiti uvid „nezavisnih stručnjaka“. Objektivna ocjena nam je orijentir i motivacija za daljnji razvoj, a čemu projekt poput CEP-a i služi. Vrlo smo ponosni što smo prepoznati kao kompanija koja je izvrsna u upravljanju ljudskim resursima,“ istaknula je Ana Marušić.

You may also read!

drvo

Drvoprerađivači u problemu: pada izvoz, raste uvoz, a najviše se izvozi sirovina

S otprilike 2300 poslovnih subjekata koji se bave preradom i proizvodnjom drva u kojima je zaposleno 30-ak tisuća radnika,

Read More...
njemacka

Njemački izvoznici moraju se pripremiti za podjele i protekcionizam

Svjetska trgovina mijenja se iz temelja u uvjetima geopolitičke neizvjesnosti i podjela i njemački izvoznici moraju se pripremiti za

Read More...
kamp

Veliki porasti u poslovanju poduzetnika u djelatnosti kampova

U Hrvatskoj se od 2018. do 2022. povećao broj poduzetnika u djelatnosti kampova i prostora za kampiranje za 28

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design