Bellabeat – uskladite se sa svojim biološkim satom

In Zdravlje
bellabeat

Bellabeatov pametni wellness sat Time posebno je dizajniran za žene kako bi u svakom trenutku mogle brinuti o svom zdravlju i živjeti sretnije i ispunjenije.

Današnji način života često se svodi na utrku s vremenom: stalno nekamo treba stići, toliko toga napraviti… Mnogim ženama dani prolete u nastojanju da izađu na kraj s brojnim obavezama, a pritom zapostavljaju vlastito zdravlje i dobrobit. Ne zaboravite – uvijek je pravi trenutak da brinete o sebi, a na to će vas podsjetiti Bellabeatov pametni sat znakovitog naziva Time (Vrijeme).

Na prvi pogled Time je krasno dizajniran sat, bezvremenski elegantan, koji se lako uklapa u razne modne stilove, no iza klasične vanjštine nalazi se najnaprednija tehnologija posebno osmišljena za žene. Time je vrhunski wellness tracker koji prati vaše aktivnosti, spavanje, menstrualni ciklus i otpornost na stres, dajući uvid u to kako funkcionira vaš unutarnji, biološki sat.

Ovaj pametni uređaj bežično je povezan s Bellabeatovom mobilnom aplikacijom putem koje možete detaljno pratiti sve što Time bilježi u realnom vremenu, uključujući broj prijeđenih koraka i druge aktivnosti tijekom dana, koliko dugo i kvalitetno spavate, kakva vam je trenutačna osjetljivost na stres, te u kojoj ste fazi menstrualnog ciklusa. Sukladno tome Time će vas podsjetiti što možete učiniti da biste se osjećali bolje – primjerice, ako dulje vrijeme niste aktivni, upozorit će vas da se razgibate.

Ukoliko se teže nosite sa stresom, meditacije unutar Bellabeat aplikacije umirit će vas i pomoći vam pronaći vaš unutarnji fokus. Uz mogućnost praćenja menstrualnog ciklusa, kalkulator ovulacije olakšat će određivanje plodnih dana i predvidjeti vaše buduće cikluse. To su samo neke od brojnih značajki pomoću kojih možete bolje upoznati sebe i učinkovitije organizirati svoju svakodnevicu kako biste živjeli zdravije, sretnije i ispunjenije.

S ovim vrhunskim gadgetom nećete se morati brinuti oko svakodnevnog punjenja! Time koristi zamjenjivu bateriju koja traje do šest mjeseci, kako ne biste gubili dragocjene podatke ni u jednom trenutku dana.

Načinjen je od hipoalergenog nehrđajućeg čelika koji je ugodan i za osjetljivu kožu, te je dostupan u dvije verzije – srebrnoj i ružičasto-zlatnoj – a njegov profinjen dizajn uklapa se u svaku prigodu i stilsku kombinaciju. Za dodatno osvježenje izgleda, metalnu narukvicu sata po želji možete zamijeniti kožnatim remenom.

Bellabeatov pametni wellness sat Time daje novo značenje izrazu “dragocjeno vrijeme“. Uživajte u svakom trenutku življenja – sa stilom!

You may also read!

wall

Na Wall Streetu novi rekordi, europske burze oštro pale

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, zahvaljujući snažnom rastu cijena

Read More...
benzin

Procjene o opskrbi podigle cijene nafte iznad 83 dolara

Cijene nafte prekoračile su u petak na međunarodnim tržištima 83 dolara budući da su procjene o nedostatnoj opskrbi pred

Read More...
turizam

Hrvati na putovanja potrošili 2,6 mlrd eura

Stanovnici Hrvatske u 2023. su na višednevna putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu potrošili gotovo 2,2 milijarde eura, a na

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design