dm će s više od 4 milijuna kuna podržati projekte za oporavak i razvoj Sisačko-moslavačke županije

In DOP
Natječaj ZAJEDNO dm

U sklopu natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak dm je odabrao 32 projekta za pomoć potresom pogođenim područjima u čiju će realizaciju uložiti više od 4 milijuna kuna.

Povodom 25. obljetnice poslovanja dm-a u Hrvatskoj, u Sisku, Petrinji, Glini, Komarevu, Gori, Vrginmostu, Topuskom, Majskim Poljanama, Hrvatskoj Kostajnici i Sunji zaživjet će projekti koji će omogućiti brži oporavak od posljedica potresa te poduzetnički, kulturni i društveni razvoj Sisačko-moslavačke županije.

„U dm-u smo proslavu 25. obljetnice zamišljali drugačije, no kada je razoran potres promijenio živote naših sugrađana u Sisačko-moslavačkoj županiji, odlučili smo našu obljetnicu posvetiti obnovi i razvoju potresom pogođenih područja. Više od 4 milijuna kuna uložit ćemo u realizaciju projekata kroz razne oblike podrške – financijska ulaganja, donacije dm proizvoda, mjesto na policama dm-a ili angažman dm djelatnika. Tijekom proteklih četvrt stoljeća poslovali smo na temelju čvrstog uvjerenja da dm kao tvrtka može i mora pozitivno utjecati na život svojih sugrađana i zajednice, a tim načelom nastavit ćemo se voditi i u godinama koje su pred nama“, izjavio je Mirko Mrakužić, direktor dm-a.

dm će podržati realizaciju 12 društveno korisnih projekata koji obuhvaćaju sanaciju štete od potresa, izgradnju dječjih igrališta te opremanje vrtića i knjižnica, a osam projekata usmjereno je na kulturni, sportski i obrazovni razvoj Sisačko-moslavačke županije. Pet odabranih projekata fokusirano je na održivost i zaštitu okoliša, a njih sedam osigurat će poticaj razvoju poduzetništva u sklopu čega će dm u svoju ponudu uvrstiti i proizvode odabranih OPG-ova s područja Sisačko-moslavačke županije.

Detalji o svim prijavljenim projektima, kao i o projektima čiju će realizaciju dm podržati dostupni su putem poveznice: https://www.jednizadrugezajedno.hr/hr/80/zajedno-za-petrinju-glinu-i-sisak/odabrani-projekti/.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design