Dostupan novi Hyundai BAYON

In Promocije / novi proizvodi
Hyundai

Potpuno novi Hyundai BAYON: moderan i elegantan crossover SUV

Potpuno novi BAYON potpuno je novi crossover SUV dizajniran posebno za Europu. Kao SUV u B segmentu, najnoviji je član Hyundaijeve proširene SUV obitelji. BAYON se odlikuje kompaktnim vanjskim dimenzijama, prostranom unutrašnjošću i dugim popisom pametnih značajki sigurnosti i povezivanja koji ga ističu u tom segmentu. Time BAYON radi iskorak čineći visokotehnološke značajke sigurnosti i povezivanja dostupnima svima.

U skladu s Hyundaijevom postojećom strategijom imenovanja SUV-a, ime BAYON nadahnuto je popularnim mjestom za odmor: Bayonne, glavnim gradom Francuske Baskije i jednim od najljepših odredišta na jugozapadu Francuske. Kako je BAYON dizajniran da udovolji zahtjevima europskog tržišta, tvrtka mu je odlučila dati europsko ime.

„Kako popularnost karoserije SUV-a nastavlja rasti u cijelom svijetu, Hyundai je vidio potrebu za agilnim i kompaktnim modelom za lako snalaženje u europskim gradovima, a istovremeno pružajući dovoljno prostora za potrebe kupaca. Značajke povezivanja i sigurnosti vodeće su u klasi, oštar i prepoznatljiv dizajn te integracija Hyundaijeve niskonaponske hibridne tehnologije napona 48 volti čine BAYON istaknutim u svom segmentu – istinskim Hyundaijevim modelom kojeg s ponosom pozdravljamo u našoj ponudi. “

Andreas-Christoph Hofmann, potpredsjednik za marketing i proizvode u Hyundai Motor Europe

Oštar i prepoznatljiv dizajn
BAYON je najnovije dostignuće u dizajnu unutar Hyundai SUV obitelji, prepoznatljiv po neočekivanim i privlačnim proporcijama i snažnim vizualnim značajkama. Nadalje, obuhvaća Hyundai dizajnerski identitet Sensuous Sportiness, definiran skladom proporcija, arhitekture, stila i tehnologije. Ovo najnovije tumačenje Sensuous Sportiness kombinira emocionalne vrijednosti s inovativnim rješenjima.

Sprijeda se na dnu otvara široka rešetka, stvarajući čvrst stav. Sa strane, dinamično rame stvara izgled u obliku klina. Straga, svjetla u obliku strelice podcrtavaju dinamiku stupa, stvarajući široki stav svojim udaljenim položajem. Sveukupno, kutne linije, trokutasti oblici i vodoravne linije u karoseriji vozila i lagana arhitektura ističu širinu i daju BAYON-u snažan, moderan izgled.

Uz to, BAYON ima čistu, prostranu i dobro osvijetljenu unutrašnjost. Osobiti je naglasak na udobnosti putnika te povećanju prostora za prtljažnik.

Prostranost i praktičnost
S 411 litara prtljažnika, BAYON se ističe velikom količinom prostora za pohranu, unatoč kompaktnoj veličini. Kao takav, BAYON se ističe svojom prostranošću i upotrebljivošću. Inteligentni poklopac prtljažnika za pokrivanje tereta koji se može pomaknuti duž stražnjeg dijela stražnjeg sjedala pruža dodatne mogućnosti.

Povezivanje i tehnologija vodeća u klasi
Kao i kod ostalih Hyundaijevih modela, BAYON nudi naprednu tehnologiju povezivanja koja se rijetko može naći u tom segmentu, uključujući dostupnost bežičnog zrcaljenja i tehnologiju Hyundai Bluelink®. Nudi najbolji digitalni kokpit u klasi i vrhunske infotainment funkcije, kao i vrhunski Bose audio sustav.

Najbolji sigurnosni paket u klasi
BAYON je opremljen Hyundai SmartSense sigurnosnim značajkama i udovoljava najvišim europskim sigurnosnim standardima. Značajke uključuju Navigacijski pametni tempomat (NSCC), Pametnu pomoć za ograničenje brzine (ISLA) i Pomoć pri držanju prometnog traka (LFA).

Performanse i napredak
BAYON se može pohvaliti niskom potrošnjom goriva i visoko konkurentnom emisijom CO2 zahvaljujući obnovljenoj obitelji benzinskih motora Kappa generacije. 1.0 T-GDi je trocilindrični motor s turbo punjačem i izravnim ubrizgavanjem za optimalnu učinkovitost. U kombinaciji s Hyundaijevom jedinstvenom 48-voltnom niskonaponskom hibridnom tehnologijom (48V) s inteligentnim ručnim mjenjačem (iMT), to rezultira još većom uštedom goriva i učinkovitošću.

Na vrhu linije, BAYON je dostupan s motorom od 1,0 T-GDi s 48V i 100 KS ili 120 KS. On se može povezati sa 6-stupanjskim inteligentnim ručnim mjenjačem (6iMT) ili 7-stupanjskim mjenjačem s dvostrukom spojkom (7DCT).

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design