Druženjem s više od 2000 malih i srednjih poduzetnika METRO obilježio početak ljetne sezone 2024.

In HoReCa
Igor Kotaran

METRO Hrvatska je u četvrtak, 9. svibnja, na METRO EXTRA POWER događanju okupio više od 2000 malih i srednjih poduzetnika iz Istre i okolnih županija kako bi obilježili početak ljetne sezone 2024. U čarobnom okruženju Dvorca Belaj, METRO je uz degustaciju specijaliteta koje su pripremili vrhunski chefovi, predstavio rješenja za unaprjeđenje poslovanje svojih kupaca kako bi im nadolazeća sezona bila što uspješnija.

Okupljeni poduzetnici su tako mogli saznati više informacija o usluzi METRO dostave kojom dobivaju proizvode koji su im potrebni na lokaciju prema dogovoru, te kako digitalizirati svoje poslovanje digitalnim alatima koje je METRO razvio za njih. Također, predstavljano je profesionalno rješenje za izradu pizze koje obuhvaća sve potrebno – od peći, mješalice za tijesto, lopate pa do vrhunskih sastojaka.

Vrhunski hrvatski chefovi Mario Mihelj, izvršni chef restorana El Toro i Maredo i Katarina Vrenc, chefica restorana Sopal pripremali su nezaboravne specijalitete za sve okupljene. Također, METRO je malim i srednjim poduzetnicima predstavio proizvode brojnih hrvatskih proizvođača, a na kraju je goste zabavila Severina.

„Misija METRO-a je biti preferirani partner svojim kupcima. Kako bi to postigli, neprekidno radimo na širenju ponude i razvoju naših usluga kako bi se prilagodili potrebama kupaca i olakšali im svakodnevno poslovanje. Drago nam je što se veliki broj naših kupaca odazvao našem pozivu da zajednički obilježimo početak još jedne Extra sezone. Svjesni smo važnosti malog i srednjeg poduzetništva za gospodarstvo i ovo je jedan od način kojim želimo poslati tu poruku“, izjavio je Igor Kotaran, direktor marketinga tvrtke METRO Hrvatska.

METRO je u Hrvatskoj počeo poslovati krajem 2001. godine otvorenjem prvoga veleprodajnog centra na zagrebačkom Jankomiru. Danas posluje s ukupno deset veleprodajnih centara diljem Hrvatske. Tijekom godina poslovanja u Hrvatskoj, METRO se pozicionirao kao lider na HoReCa tržištu na kojemu opslužuje METRO trenutno opslužuje oko 95 % kupaca u ugostiteljskom sektoru. Uz kupce iz HoReCa sektora, METRO je usmjeren prema malim trgovcima te malim i srednjim poduzetnicima.

You may also read!

Wall-Street

Wall Street dosegnuo rekordne razine, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu su burzovni indeksi porasli i prošloga tjedna, četvrtoga zaredom, pri čemu su dosegnuli rekordne razine, dok

Read More...
EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

Europska komisija je pokrenula prvu fazu savjetovanja s europskim socijalnim partnerima kako bi prikupila njihova stajališta o mogućem smjeru

Read More...
Umjetna inteligencija i upravljanje radnicima

U Vijeću Europe dogovoren sporazum o umjetnoj inteligenciji

Ministri vanjskih poslova 46 zemalja Vijeća Europe u petak su dogovorili sporazum o korištenju umjetne inteligencije (AI). "Ovim novim sporazumom

Read More...

One commentOn Druženjem s više od 2000 malih i srednjih poduzetnika METRO obilježio početak ljetne sezone 2024.

  • Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte
    (smartloanfunds@gmail.com} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design