Dvije nove gastronomske priče s potpisom Valamara na Hvaru

In HoReCa
valamar

Restorani Craft Beer&Grill i Grano Duro Pizza&Pasta otvaraju svoja vrata na rivi u Starom Gradu.

Stari Grad na Hvaru postao je bogatiji za dvije nove gastronomske priče, Craft Beer&Grill i Grano Duro Pizza&Pasta, s potpisom Valamara a svoja vrata otvara svim gurmanima 22. svibnja.

Craft Beer&Grill nudi savršen spoj ukusnih steakova te jela s roštilja i vrhunskih craft piva. U ponudi se nalaze i degustacijski pivski meniji koji svakako pružaju novi doživljaj svim ljubiteljima piva. Ovaj je restoran stilski nadahnut industrijskom estetikom i filozofijom pivarskog craft pokreta koji se temelji na individualnosti, slobodi i zanatskog umijeća proizvodnje piva. Craft Beer&Grill jamči svojim gostima atmosferu istinski dobre pivnice. Osim u dobrim pivima, gosti mogu na ovoj lokaciji uživati i u vrhunskoj kavi, te artigianale sladoledu kojeg proizvodi Valamarov tim slastičara.

Koncept Grano Duro Pizza&Pasta inspiriran je jednostavnošću omiljenih talijanskih specijaliteta, pizze i tjestenine. Ovaj rustikalno uređeni restoran u centru grada nudi ručno rađenu tjesteninu po tradicionalnoj recepturi u kombinaciji s raznim umacima od lokalnih i svježih namirnica. Na terasi s pogledom na gradsku luku gosti restorana također mogu uživati u pizzi koju pizzaiolo priprema u otvorenoj kuhinji pred očima gostiju.

U projekt rekonstrukcije i uređenja prostora restorana uloženo je ukupno 8,4 milijuna kuna, a dizajn interijera potpisuje poznati domaći arhitektonski studio Tissa.

„Vjerujemo da će nova gastronomska ponuda oduševiti kako građane, tako i sve goste i posjetitelje otoka Hvara. Ovi atraktivni Valamarovi gastronomski koncepti prethodno su odlično prihvaćeni u Poreču i Rapcu, a ključ uspjeha leži u kvaliteti domaćih namirnica i inovativnom pristupu iza kojeg stoji kreativan kulinarski tim,“ izjavio je Dario Kinkela, direktor sektora hrane i pića u Valamar Rivieri.

Hvar je ove sezone destinacija s pregršt novih sadržaja. Nakon otvorenja restorana Craft Beer&Grill i Grano Duro Pizza&Pasta, već 24. svibnja se otvara i novi lifestyle hotel, prvi Valamar hotel pod novim brendom HVAR [PLACESHOTEL] koji je usmjeren prema stvaranju jedinstvenog iskustva boravka i pomicanju granice tradicionalnog poimanja hotelijerstva.

Kao i u svim ostalim destinacijama, Valamar je i u objektima na Hvaru implementirao V Health&Safety program koji je usklađen sa sigurnosnim standardima u Hrvatskoj i s preporukama međunarodnih zdravstvenih organizacija te garantira najviše zdravstvene, sigurnosne i ekološke standarde.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design