Ekaterina Egorova postala nova glavna direktorica tvrtke IKEA za Jugoistočnu Europu, Sara Del Fabbro preuzima globalnu funkciju

In Karijere
Ekaterina

IKEA Jugoistočna Europa (Hrvatska, Rumunjska, Srbija, Slovenija i Ukrajina) objavljuje da će Ekaterina Egorova biti nova glavna direktorica (CEO) te glavna direktorica za održivost (CSO) za regiju, počevši od 01. rujna 2021. O poslovnim rezultatima izvještavat će Belén Frau, zamjenicu direktora za globalnu maloprodaju Ingka Grupe sa sjedištem u Malmöu, u Švedskoj.

Ekaterina Egorova je dugogodišnja zaposlenica tvrtke IKEA, počevši od 1998. godine kada se u Rusiji pridružila tvrtki. Obnašala je različite dužnosti u Rusiji, uključujući onu menadžerice tržišta, prije nego što se preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo, gdje je radila kao menadžerica tržišta za sjevernu regiju u IKEA UK i Irskoj.

Sara Del Fabbro, glavna direktorica tvrtke IKEA za Jugoistočnu Europu na odlasku, prihvatit će novi izazov na funkciji dodatne direktorice za globalnu maloprodaju Ingka Grupe. Sjedište će joj biti u Malmöu u Švedskoj, a razvijat će globalne maloprodajne operacije za tvrtku IKEA. Za vrijeme Sarina vođenja regije, IKEA se proširila na dva nova tržišta, Sloveniju i Ukrajinu, u Bukureštu je otvorena najveća robna kuća IKEA u regiji i, unatoč pandemiji, tvrtka je nastavila sa stalnim poslovnim rastom.

Sa svojim novim vodstvom, IKEA Jugoistočna Europa ostaje u potpunosti posvećena nastavku uspješnog poslovanja i ambicioznom programu širenja, uključujući nove fizičke i digitalne formate čiji je cilj učiniti našu ponudu namještaja još pristupačnijom i dostupnijom kupcima na pet tržišta.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design