Aminess svojim zaposlenicima isplaćuje nagradu u iznosu od 4.000 kuna

In HoReCa
konobar

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada svojim će zaposlenicima isplatiti nagradu u iznosu od 4.000,00 kuna za uspješan početak otvaranja turističke sezone te u znak zahvalnosti za iskazani trud i rad u protekloj izazovnoj 2020. godini. Isplata nagrade tako očekuje stalne zaposlenike, stalne sezonske radnike i ostale sezonske zaposlenike u svim Aminessovim objektima diljem obale.

Aminess će prvi dio novčane nagrade u iznosu od 2.000,00 kuna svim zaposlenicima isplatiti s plaćom za srpanj, dok će preostali dio u iznosu od 2.000,00 kuna zaposlenicima biti isplaćen s plaćom za kolovoz.

Također, kako bi svim svojim zaposlenicima omogućio još bolje uvjete za rad, Aminess im je trajno osigurao besplatan topli obrok.

“Zadovoljstvo zaposlenika i kvalitetni uvjeti rada naša su glavna motivacija, jer nam njihova profesionalnost, predanost i kreativnost omogućuje da snažno odgovorimo sve zahtjevnijem turističkom tržištu, pogotovo u ovom izazovnom periodu. Stoga smo ih odlučili dodatno nagraditi na početku ovogodišnje turističke sezone koja već sad bilježi dobre rezultate, kako bi ih motivirali i dodatno poboljšali materijalne uvjete rada“, istaknula je Marina Perić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Uz stimulativna primanja koja se povećavaju iz godine u godinu, turistička kompanija Aminess kontinuirano ulaže u poboljšanje uvjeta svih svojih zaposlenika koji ističu Aminess kao idealno mjesto za rad i edukaciju te nudi brojne prilike za napredovanje u karijeri.

Bez obzira na status radnog odnosa, svim zaposlenicima omogućen je i širok izbor edukacija i programa usavršavanja. O visokoj razini kvalitete uvjeta rada u Aminessu govori i činjenica da se u kompaniju iz godine u godinu vraća velika većina sezonskih zaposlenika, kao i prestižni certifikat Poslodavac partner koji mu je dodijeljen već dva puta.

You may also read!

wall

Na Wall Streetu novi rekordi, europske burze oštro pale

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, zahvaljujući snažnom rastu cijena

Read More...
benzin

Procjene o opskrbi podigle cijene nafte iznad 83 dolara

Cijene nafte prekoračile su u petak na međunarodnim tržištima 83 dolara budući da su procjene o nedostatnoj opskrbi pred

Read More...
turizam

Hrvati na putovanja potrošili 2,6 mlrd eura

Stanovnici Hrvatske u 2023. su na višednevna putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu potrošili gotovo 2,2 milijarde eura, a na

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design