Erste Card Club uveo NaOku.hr aplikaciju namijenjenu prodajnim mjestima

In Bankarstvo
erste

Erste Card Club (ECC) uveo je besplatnu web aplikaciju NaOku.hr koja korisnicima daje detaljan pregled platnih transakcija i prometa karticama na prodajnim mjestima, kreiranje izvještaja, kao i preuzimanje obavijesti o troškovima naknada u digitalnom obliku (tzv. računa i specifikacija).

Aplikacija je namijenjena svim poslovnim partnerima ECC- a s kojima ima sklopljen ugovor o prihvatu platnih kartica na prodajnim mjestima (Diners Club, Visa, Mastercard, Maestro, JCB i Discover), a razvijena je s ciljem kako bi im se osigurala dodatna kontrola poslovanja u dijelu prihvata platnih kartica te pojednostavnio pristup poslovnim i financijskim podacima.

Pored ukupnog prometa na prodajnim mjestima, aplikacija omogućuje uvid u promete karticama na pojedinačnim prodajnim mjestima korisnika, kao i promete po svakom ugovorenom kartičnom brandu zasebno. Također, omogućuje i kreiranje izvještaja o prometima u CSV ili XLSX formatu, bilo da se koristi već pripremljeni predložak izvještaja, ili kreiran samostalno uz mogućnost izbora 20 različitih vrsta podataka.

Ujedno, aplikacija donosi i pregled troškova naknada po ugovorenom kartičnom bradu tijekom prethodnog mjesečnog obračunskog razdoblja. Korisnicima se omogućuje da temeljem svake primljene Obavijesti kreiraju izvještaj o transakcijama, s podacima u skladu s njihovim poslovnim potrebama. Sve obavijesti dostupne su za tekuću i prethodnu godinu i mogu se preuzeti u digitalnom obliku.

„Erste Card Club sustavno radi na širenju i unapređenju kvalitete mreže prihvata platnih kartica. Kako bismo to mogli nastojimo našim partnerima s kojima imamo ugovor o prihvatu kartica ponuditi što kvalitetnije proizvode i usluge koje će im olakšati i unaprijediti poslovanje. Prednost web portala Naoku.hr je što im u svakom trenutku omogućuje pregled te primanje informacija i obavijesti vezane za platne transakcije, poput Obavijesti o troškovima, jednostavnog pregleda kartičnih transakcija na prodajnim mjestima, kreiranje izvještaja o prometu karticama. U aplikaciju ćemo vrlo skoro uvrstiti i dodatne funkcionalnosti, poput praćenja rezultata naših zajedničkih marketinških aktivnosti i sl.“ kaže Jurgen de Ruijter, član Uprave Erste Card Cluba.

Portal NaOku.hr mogu koristiti svi poslovni partneri Erste Card Cluba koji imaju ugovorenu uslugu prihvata kartica na svojim prodajnim mjestima. Za korištenje usluge potrebno se registrirati popunjavanjem Zahtjeva za pristup portalu, dostupnog na web stranicama ECC-a www.erstecardclub.hr i slanjem e-mailom na adresu naoku_registracija@ecc.hr, ili poštom na adresu Erste Card Cluba.

You may also read!

wall

Na Wall Streetu novi rekordi, europske burze oštro pale

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, zahvaljujući snažnom rastu cijena

Read More...
benzin

Procjene o opskrbi podigle cijene nafte iznad 83 dolara

Cijene nafte prekoračile su u petak na međunarodnim tržištima 83 dolara budući da su procjene o nedostatnoj opskrbi pred

Read More...
turizam

Hrvati na putovanja potrošili 2,6 mlrd eura

Stanovnici Hrvatske u 2023. su na višednevna putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu potrošili gotovo 2,2 milijarde eura, a na

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design