Najbolja podloga za vježbanje u skladu s bioritmom

In Zdravlje
bellabeat

Nova B.YOU prostirka za jogu optimalno podupire tijelo, savršeno je udobna i ekološki održiva. Idealno se nadopunjuje s Bellabeatovim wellness trackerima koji ženama pomažu da bolje razumiju vlastiti organizam i budu zdravije, sretnije i uspješnije.

Među najvećim je izazovima današnjice – osjećati se dobro u vlastitoj koži. Zbog gomile obaveza, žurbe i stresa često nismo svjesni da trebamo pozornije slušati što nam tijelo govori i živjeti u skladu s bioritmom. Rješenje je nadohvat ruke – zahvaljujući Bellabeat pametnom nakitu posebno osmišljenom za žene. Vrhunski dizajnirani wellness trackeri 24 sata na dan prate vaše aktivnosti i tjelesne reakcije dajući cjelovit uvid u to kako funkcionirate. Pametni nakit povezan je s mobilnom aplikacijom Bellabeat Coach pomoću koje ćete zdrav životni stil lako uklopiti u svoju svakodnevicu.

U kolekciji Bellabeat pametnog nakita novi je hit Ivy – narukvica na bazi umjetne inteligencije koja detaljno prati kretanje, otkucaje srca, ritam disanja, tjelesnu temperaturu, hidrataciju, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke. Prema zabilježenim podacima, mobilna aplikacija Bellabeat Coach kreira wellness program u potpunosti prilagođen vama, s personaliziranim planovima prehrane, tjelovježbe, relaksacije… Među ostalim, u aplikaciji vam je na raspolaganju “digitalni trener“ s više od 200 vježbi (uključujući jogu, pilates, kardio trening i vježbe istezanja, oblikovanja i snage) te više od 30 tehnika meditacije i disanja.

Bellabeat je pomogao milijunima žena širom svijeta da bolje upoznaju sebe, probude svoju snagu i žive zdravije, sretnije i uspješnije. Pažljivo prateći komentare i želje korisnica, Bellabeat je razvio novu liniju wellness proizvoda B.YOU koji se optimalno nadopunjuju s wellness trackerima i aplikacijom Bellabeat Coach.

U liniji B.YOU istoimena je prostirka za jogu, koja može poslužiti i za razne druge vježbe. Načinjena je od vrlo izdržljivog i ekološki prihvatljivog materijala PER (polymer environmental resin) s hipoalergenskom formulom bez toksina. Materijal je dobiven recikliranjem, te pogodan za daljnju reciklažu. Za izradu jedne B.YOU prostirke reciklira se deset plastičnih boca te se na taj način smanjuje onečišćenje okoliša plastikom.

Neklizajuća prostirka B.YOU pruža optimalnu potporu tijelu te pomaže održati ravnotežu i pri izvođenju najzahtjevnijih vježbi. Prostirka dolazi u kompletu s trakama za brzo slaganje i praktično nošenje, pa ju lako možete “zarolati“ i prebaciti preko ramena poput torbe.

U odabiru podloge za vježbanje više nikada ne morate žrtvovati udobnost radi stila, jer s B.YOU možete imati sve – vrhunsku kvalitetu, ekološku održivost, supermoderan izgled i savršenu izvedbu. Štoviše, dobivate i 3-mjesečni pristup sadržajima Bellabeat Premium s obiljem zanimljivih vježbi i savjeta.

Budite u top formi sa stilom – B.YOU!

Piše: IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE d.o.o.
franc@inmediasreskomunikacije.com

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design