Geberit – Prednosti orijentacijskih svjetala noću

In Promocije / novi proizvodi
geberit

Orijentacijsko svjetlo može biti zlata vrijedno kada nas vodi na našem putu.

Svima je poznat osjećaj kada nas usred noći, iz dubokog sna, probudi pun mjehur. Odlazak na toalet je neizbježan, a slabi izvori svjetlosti pomoći će Vam da pronađete put u mraku. Geberit Vam nudi nekoliko savjeta.

Nema više udaranja nožnih prstiju: orijentacijsko svjetlo može biti zlata vrijedno kada je u pitanju usmjeravanje noću.

Dobar san apsolutno je neprocjenjiv. Tko ne spava dovoljno, patit će sljedeći dan, što znači da je bilo kakva smetnja noću posebno neugodna. Tijelo je još uvijek napola uspavano kad noću odlazite na toalet. To je prije svega zbog oslobađanja melatonina, hormona koji regulira ciklus spavanja i buđenja te je odgovoran za to da naše tijelo tijekom noći dovedemo u “stanje mirovanja”.

Kako biste spriječili da Vaš tjelesni sat, prilikom odlaska na toalet, izađe iz svog prirodnog ritma i kako biste si osigurali što brži povratak zasluženom odmoru, trebali biste u obzir uzeti sljedeće:

  • Jaka svjetlost može zbuniti tjelesni sat i ograničiti proizvodnju melatonina. Stoga, ako je to moguće, nemojte paliti svjetlo kad idete na toalet ili koristite noćna svjetla s funkcijom prigušivača.
  • Izbjegavajte svjetlost s visokim sadržajem plave boje. Plavo svjetlo tijelu ukazuje na to da je noć završila.
  • Koristite orijentacijska svjetla sa senzorima pokreta u kupaonici koja će Vam pokazati put do WC školjke prilikom ulaska u kupaonicu. Izvori svjetlosti poput ovog obično su slabi, čime se osigurava minimalno osvjetljenje samo najvažnijeg područja – WC školjke.

geberitOrijentacijsko svjetlo ispod tipke
Orijentacijsko svjetlo dio je Geberit DuoFresh modula, a sastoji se od LED dioda u sedam boja i automatski se uključuje čim se približite WC školjci. Osigurava da se lako snađete noću, te da zatim bolje zaspite.

Ugrađeno svjetlo
Na Geberit AquaClean Sela tuš WC uređaju, orijentacijsko svjetlo nalazi se izravno na tuš WC uređaju i pokazuje korisniku put u mraku.

You may also read!

mjerenje

Međunarodni dan mjeriteljstva od ove godine na UNESCO-voj listi

Hrvatsko mjeriteljsko društvo (HMD) obilježilo je danas u Zagrebu Međunarodni dan mjeriteljstva pod motom „Mjerimo danas za održivo sutra“

Read More...
dm active beauty

Matea Ferboković iz Kršana postala je dm active beauty milijunašica

U utorak 21. svibnja, u Labinu, dobitnici nagradne igre dm active beauty milijunaš Matei Ferboković dm je uručio milijun

Read More...
Kako poboljšati korporativno upravljanje u RH

Stručnjaci odgovorili na goruće pitanje kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj

U Knjižnično-dokumentacijskom centru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održan je skup „Kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj“. Sudionici panela

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design