Grand Park Hotel Rovinj postao je dio ekskluzivne mreže za luksuzna putovanja

In Novi turistički kapaciteti
Grand Park Hotel Rovinj

Maistrin Grand Park Hotel Rovinj primljen je u ekskluzivni portfelj vodeće mreže međunarodnih turističkih agencija specijaliziranih za luksuzna putovanja Virtuoso.

Ovim članstvom hotelu se otvaraju nove prodajne i marketinške mogućnosti kroz mrežu koju čine najbolje američke turističke agencije s više od 22000 savjetnika za luksuzna putovanja. Virtuoso godišnje ostvari prodaju od 30 milijardi američkih dolara, što ovu mrežu čini najvećim pokretačem u području luksuznih putovanja.

„Postupak primanja u Virtuoso vrlo je selektivan i ostvaruje se samo na poziv stoga je ovo članstvo za nas od iznimne važnosti. Ugled koji imaju njihovi savjetnici za putovanja zbog svoje potpune predanosti klijentima, savršeno se uklapa u naš vlastiti pristup prema našim gostima”, izjavio je Luka Ravnikar, direktor marketinga i prodaje Maistre. „Hotel Monte Mulini je član ove mreže od 2019. godine, a veseli nas što ćemo od sada moći nuditi posebne pogodnosti, vrijednosti i iskustva Grand Parka”, dodao je Ravnikar.

Virtuoso je vodeća mreža međunarodnih turističkih agencija specijaliziranih za luksuzna i iskustvena putovanja. Ova organizacija u koju se moguće učlaniti jedino na poziv obuhvaća 1100 turističkih agencija s više od 22000 elitnih savjetnika za putovanja u 50-ak zemalja diljem Sjeverne Amerike, Latinske Amerike, Kariba, Europe, Azije i Pacifika, Afrike i Bliskog istoka.

Oslanjajući se na svoje preferirane partnere koje čine više od 2000 najboljih svjetskih hotela i odmarališta, kompanija za kružna putovanja, aviokompanija, turističkih kompanija i vrhunskih destinacija, mreža svojim klijentima nudi ekskluzivne sadržaje, rijetka iskustva i povlašteni pristup.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design