Imenovan novi generalni direktor resorta Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

In Karijere
-Ryan Gauci

Ryan Gauci imenovan je novim generalnim direktorom resorta Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, kojem se pridružio u iznimno uzbudljivom trenutku – nekoliko tjedana prije otvorenja ovog vrhunskog resorta na jadranskoj obali.

„Radujem se ovoj novoj prilici i ponosan sam da ću predvoditi sjajan tim resorta Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa. Moj krajnji cilj je da resort postane prvi izbor za goste koji će posjećivati ovo područje. Nastojat ćemo svim svojim gostima omogućiti autentičan i nezaboravan boravak. Pružat ćemo im usluge najviše kvalitete i osigurati gostoljubivost po kojoj je Hilton poznat diljem svijeta, te im omogućiti da dožive jedinstveni jadranski joie de vivre“, rekao je novi generalni dirketor Ryan Gauci uoči imenovanja.

Ryan je diplomirao hotelsko poslovanje na fakultetu turizma na Malti, a iza sebe ima više od dvadeset godina međunarodnog iskustva u hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Obavljao je različite poslove u Hiltonovim hotelima diljem Europe, uključujući ona na Malti te u Ujedinjenom Kraljevstvu, Poljskoj, Francuskoj i Italiji. Prije dolaska u resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, bio je na čelu poznatog hotela Hilton Prague.

Ryan će predvoditi tim ususret prvoj ljetnoj sezoni u srcu Kvarnerskog zaljeva, dok je za provedbu projekta pred otvaranje resorta u trajanju od 18 mjeseci bio odgovoran José Luiz Ruiz Arroyo.

Resort se nalazi na adresi Opatijska ulica 9, između dinamične Rijeke i šarmantne Opatije. Ima ukupno 132 sobe i 62 apartmana, i baš sve sobe i apartmani mogu se pohvaliti nevjerojatnim pogledom na more. Boje hrvatske gastronomije branit će šest restorana i barova, uključujući i signature restoran Nebo Restaurant & Lounge na vrhu hotela, na čijem je čelu najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom Deni Srdoč. Osim toga, u resortu je smješten i prvi eforea spa & health club u Hrvatskoj, u kojem će i gosti resorta i domaći posjetitelji moći uživati u vrhunskom svijetu wellnessa. Gostima će na raspolaganju biti i privatna plaža duljine 200 metara sa sidrištima, kao i inspirativni prostori za održavanje sastanaka i događanja.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design