IKEA hrvatskim kupcima predstavlja iskustvo virtualnog dizajna koje pokreće umjetna inteligencija

In Odnosi s javnošću
IKEA Zagreb

IKEA Hrvatska s uzbuđenjem najavljuje početak rada nove značajke IKEA Kreativ dostupne u aplikaciji IKEA i internetskoj stranici, koja snove o dizajniranju doma pretvara u stvarnost.

IKEA Kreativ pojednostavljuje proces dizajniranja te ga čini dostupnim i zabavnim za sve, omogućujući korisnicima da jednostavno vizualiziraju i rasporede nove komade uz postojeći namještaj. Odlično je za kupce koji se suočavaju s različitim izazovima pri dizajniranju doma, od useljenja u novi dom do preuređenja postojećih prostorija ili jednostavnog eksperimentiranja s različitim kombinacijama namještaja.

Korisnice i korisnike vodi svakim korakom, omogućujući im stvaranje realističnih 3D modela njihovih soba u samo nekoliko klikova, vizualizaciju promjena u stvarnom vremenu, istraživanje različitih rasporeda namještaja i odabir dekoracija koje odražavaju njihov osobni stil. Intuitivni dizajnerski alati ove značajke olakšavaju brisanje starih komada namještaja i eksperimentiranje s novim IKEA proizvodima, njihovo dodavanje u košaricu, dijeljenje ideja s prijateljima i obitelji te pretvaranje opremanja doma u zajedničko iskustvo.

„Sa značajkom IKEA Kreativ uklanjamo prepreke pri opremanju doma i unapređujemo iskustvo kupovine komada za opremanje doma, omogućujući našim kupcima da svoju inspiraciju pretoče u stvarnost bez napora, dizajnirajući tako svoje idealne životne prostore. Uzbuđeni smo vidjeti kako će korisnici transformirati svoje domove našom novom razvijenom značajkom, uz korištenje najsuvremenije tehnologije“, kaže Tatjana Radaković, voditeljica odjela digitalnog poslovanja u regiji IKEA Jugoistočna Europa.

Od 4. lipnja, IKEA Kreativ dostupan je korisnicima u Hrvatskoj. Pozivamo vas da krenete u svijet kreativnog dizajniranja preuzimanjem aplikacije IKEA ili istraživanjem naše internetske stranice, kako biste otkrili sve mogućnosti.

You may also read!

wall

Na Wall Streetu novi rekordi, europske burze oštro pale

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, zahvaljujući snažnom rastu cijena

Read More...
benzin

Procjene o opskrbi podigle cijene nafte iznad 83 dolara

Cijene nafte prekoračile su u petak na međunarodnim tržištima 83 dolara budući da su procjene o nedostatnoj opskrbi pred

Read More...
turizam

Hrvati na putovanja potrošili 2,6 mlrd eura

Stanovnici Hrvatske u 2023. su na višednevna putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu potrošili gotovo 2,2 milijarde eura, a na

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design