Kavopolitan

In Brandovi
Kavopolitan

Kava i novine ritual je kojim mnogi započinju dan. Stoga je Philips, proizvođač aparata za kavu, lansirao online novine Kavopolitan. Inovacije u svijetu kave i još brojne zanimljivosti, korisni savjeti i novi trendovi nalaze se u rubrikama Kavoteka, Lokaliteti, Aparatura, Arterija i Receptura.

Nakon što je Philips prošle godine otvorio Filip’s Coffee Shop, prvi virtualni kafić na svijetu, sada su tu i online novine dok se ispija jutarnja kava.

U Kavopolitanu može se pročitati primjerice o novom spoju kave i tonika (a u vrijeme godišnjih odmora i malo gina), kako slavni piju svoju kavicu, odakle je potekla ledena kava ili što je to Rosemary Espresso. Kavopolitan.hr može se posjetiti u bilo koje doba dana i noći jer je zamišljeno kao feel-good mjesto na internetu. Više o ovoj novosti na: kavopolitan.hr i www.instagram.com/filips_coffeeshop/.

T.R.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design