Luka Modrić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice

In Brandovi
Luka Modrić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nastavlja dosadašnju uspješnu suradnju kao brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice.

PBZ Grupa, dio je Intesa Sanpaolo Grupe, jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi. Iznimno smo ponosni na dugogodišnju uspješnu suradnju s Lukom Modrićem koja je započela još 2019. godine jer smo se međusobno prepoznali po vrijednostima koje nas povezuju.

„Po postignutim vrhunskim rezultatima i svojoj dugovječnosti ime Luke Modrića bit će ispisano zlatnim slovima u svjetskoj povijesti nogometa i sporta općenito. Ova naša zajednička suradnja koja traje već pet godina je jedinstvena u poslovno-sportskom svijetu u Hrvatskoj ali i šire i nije slučajna. Lukina neumorna posvećenost izvrsnosti, profesionalizam i izvanredna sportska karijera služe kao izvor inspiracije za mnoge, uključujući i našu Grupu koja je vodeća u različitim segmentima bankarskog poslovanja i predvodnik je i kao najveći donator u zemlji među bankama. Ova kontinuirana suradnja ne samo da odražava stabilnost, već i pokazuje našu predanost podržavanju izvrsnosti i postizanju uspjeha na različitim životnim i poslovnim poljima. Luka Modrić, naš nogometni maestro, svojim neospornim talentom, radnom etikom i pobjedničkim karakterom, oličenje je vrijednosti koje PBZ Grupa cijeni i promiče. Povrh svega istaknuo bih njegovu snažnu osobnost i predanost obitelji i domovini. Ponosni smo što uz sjajnog izbornika Zlatka Dalića i dalje imamo kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luku Modrića za brend ambasadora PBZ Grupe i Premium Visa kartice“, izjavio je Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a.

„Zahvaljujem PBZ Grupi na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i drago mi je što nastavljamo i dalje zajedno. Iznimno cijenim njihov doprinos društvu kao i humanitarne aktivnosti koje stalno provode posebno za djecu i mlade i po čemu se ističu u poslovnoj zajednici. Podršku koju PBZ pruža hrvatskom nogometu i sportu također bih posebno pohvalio“, poručio je hrvatski kapetan i zvijezda Real Madrida, Luka Modrić.

You may also read!

Wall-Street

Wall Street dosegnuo rekordne razine, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu su burzovni indeksi porasli i prošloga tjedna, četvrtoga zaredom, pri čemu su dosegnuli rekordne razine, dok

Read More...
EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

Europska komisija je pokrenula prvu fazu savjetovanja s europskim socijalnim partnerima kako bi prikupila njihova stajališta o mogućem smjeru

Read More...
Umjetna inteligencija i upravljanje radnicima

U Vijeću Europe dogovoren sporazum o umjetnoj inteligenciji

Ministri vanjskih poslova 46 zemalja Vijeća Europe u petak su dogovorili sporazum o korištenju umjetne inteligencije (AI). "Ovim novim sporazumom

Read More...

3 commentsOn Luka Modrić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY. ..

  • Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte
    (smartloanfunds@gmail.com} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design