McDonald’s predstavlja novu uslugu – narudžbe za van za pješake, bicikliste i sve ostale

In HoReCa
McDonald's

McDonald’s predstavlja novu uslugu – naručivanje za van, namijenjenu prije svega pješacima i biciklistima, željnima omiljenih McDonald’s zalogaja koje sada mogu naručiti na jednim vratima, a na drugima preuzeti narudžbu.

Usluga je trenutačno dostupna u 24 McDonald’s restorana u cijeloj Hrvatskoj, a od subote će naručivanje za van biti dostupno i u Splitu – najprije će biti otvoren McDonald’s Joker, a u utorak 5. svibnja za naručivanje za van bit će otvoren McDonald’s u Poljičkoj ulici.

Naručivanje je jednostavno i sigurno za goste i zaposlenike koji se od prvog dana epidemije pridržavaju pojačanih sigurnosnih i higijenskih mjera koje je McDonald’s uveo.

Kako bi svojim gostima osigurao još višu razinu sigurnosti, McDonald’s je uveo i dodatne mjere, usklađene s trenutno važećim epidemiološkim mjerama. To znači da je broj narudžbi koje djelatnici mogu istovremeno pripremati ograničen na najviše pet narudžbi, dok svaka sljedeća dolazi na red kad prethodna bude isporučena.

Preporučeno je i beskontaktno plaćanje, a u slučaju plaćanja gotovinom, gosti se mole da novac odlože na pult, čime se dodatno smanjuje izlaganje riziku.

– Uslugu narudžbe za van razvili smo vodeći se željom da omogućimo uživanje u našim proizvodima i onima koji možda nisu u prilici otići vozilom na McDrive ili naručiti dostavu, ili su jednostavno u blizini i raspoloženi za kvalitetan i ukusan obrok, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Naručiti za van možete svakim radnim danom od 8 do 23 sata, a nedjeljom od 9 do 23 sata. Popis restorana u kojima je dostupna usluga naručivanja za van potražite na McDonald’sovoj web stranici.

McDonald’s restorani za posjet gostiju zatvoreni su još od 17. ožujka kada je radi sprečavanja širenja epidemije posao preusmjeren na dostavu i McDrive.

McDrive je dostupan u 18 McDonald’s restorana i dio je standardne usluge za vozače automobila i motocikala kao praktično, brzo i jednostavno provesti se kroz McDrive i naručiti. Nova usluga naručivanja za van omogućuje uživanje u omiljenim zalogajima i svima onima koji žele u McDonald’s doći pješice ili biciklom.

You may also read!

tomislav-rados

Akademija kibernetičke sigurnosti HGK: Hrvatske tvrtke nedovoljno otporne na kibernetičke prijetnje

Svakih 14 sekundi u svijetu dogodi se ozbiljan kibernetički napad pa ne čudi da kibernetička sigurnost postaje kritični aspekt

Read More...
plenkovic i bernarda

U Varaždinskim Toplicama otvoren hotel Bernarda vrijedan više od 8 milijuna eura

U Varaždinskim Toplicama u subotu je otvoren Hotel Bernarda vlasnice poznate poduzetnice Bernarde Cecelja, a čemu je prisustvovao i

Read More...
wallstreet

Svjetske burze nestabilne, no Nasdaq dosegnuo rekordnu razinu

Na svjetskim se burzama prošloga tjedna trgovalo nesigurno jer se čini da središnje banke u svijetu neće smanjiti kamate

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design