Na makarskom primorju više od 10.500 gostiju

In Iz zemlje
Makarsa

Na makarskoj rivijeri za prvosvibanjski praznik i produženi vikend boravi više od deset i pol tisuća domaćih i stranih gostiju, a najviše ih se odmara se u tridesetak otvorenih hotela koji će nastaviti s poslovanjem i nakon praznika.

Hotelijeri najavljuju kako će ostali hoteli primiti prve ovosezonske turiste polovicom svibnja te dodaju kako je predsezona dobro krenula. Zadovoljni su stanjem bookinga na ključnim turističkim tržištima kako za predsezonu tako i turističko ljeto.

Prvi predsezonski gosti stigli su također u kuće za odmor i apartmane u privatnom smještaju.

Najviše turista na makarskoj rivijeri – 4100, boravi u Makarskoj, a više od 1600 odmara se u Tučepima. U Brelima je direktorica tamošnje turističke zajednice Valentina Vitković zadovoljna predsezonskim dolaskom turista. Kaže da u tom ljetovalištu boravi 1200 gostiju. Otvorena su dva hotela, a dio gostiju boravi u privatnom smještaju.

Načelnik Baške Vode Joško Roščić ne krije zadovoljstvo što na području općine za svibanjski praznik i produženi vikend odmor provodi 2100 gostiju većim dijelom stranih. Ističe vrlo dobar booking za nastavak predsezone i očekuje vrlo dobro turističko ljeto.

U Podgori predsezona je počela dolaskom više od tisuću turista za produženi vikend i svibanjski praznik. Otvorena su dva hotela i jedan autokamp, a prvi gosti stigli su i u privatni smještaj, doznaje se u turističkoj zajednici.

Prvi ovosezonski turisti stigli su i u ostala turistička mjesta na makarskom primorju. (H)

You may also read!

mjerenje

Međunarodni dan mjeriteljstva od ove godine na UNESCO-voj listi

Hrvatsko mjeriteljsko društvo (HMD) obilježilo je danas u Zagrebu Međunarodni dan mjeriteljstva pod motom „Mjerimo danas za održivo sutra“

Read More...
dm active beauty

Matea Ferboković iz Kršana postala je dm active beauty milijunašica

U utorak 21. svibnja, u Labinu, dobitnici nagradne igre dm active beauty milijunaš Matei Ferboković dm je uručio milijun

Read More...
Kako poboljšati korporativno upravljanje u RH

Stručnjaci odgovorili na goruće pitanje kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj

U Knjižnično-dokumentacijskom centru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održan je skup „Kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj“. Sudionici panela

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design