Okusi i mirisi ljeta u šalici ledenog Franck cappuccina

In Brandovi
Franck Cappuccino

Kao dugogodišnji sponzor i partner turnira, Franck je i ove godine službena kava Plava laguna Croatia Opena u Umagu. Uz ponudu vrhunskog espressa koju pripremaju Franckovi majstori baristi, ovih vrućih dana posebno je popularno već omiljeno ljetno osvježenje iz tvornice inovativnih ideja i vrhunskih napitaka – hladne varijante bogatih okusa Franck cappuccina.

U Franck cappuccinima posjetitelji turnira su mogli uživati svaki dan u Social Areni, a ovom ljetnom osvježenju nije odoljela ni modna dizajnerica Matija Vuica koja je u Umagu predstavila novu modnu kolekciju spring/summer 2018. pod nazivom Atlantida.

Neodoljivo izdanje prepoznatljivih Franck cappuccina dolazi u vidu ledenih i maštovitih kombinacija za savršeno ljetno osvježenje koje možete naručiti u kafićima ili pripremiti kod kuće. Birati možete između mnoštva okusa: Classic, Čokolada, Vanilija, Irish Cream, Cappuccino bez kofeina te Kokos i bijela čokolada, a tu je i fini Bananacino bez kave za one najmlađe.

Ovoga ljeta uživajte i vi uz Franck cappuccina i posebne recepte koje su osmislili Franckovi baristi za čisti užitak i osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. Recepte za maštovite kombinacije kao što su Sweet Coconut Ice Cappuccino, Boozy Vanilla Ice Cappuccino i Creamy Banana Shake pronađite na franck.eu.

You may also read!

Forum ugostitelja 2025

S Foruma zagrebačkih ugostitelja poslana jasna poruka: traže prijelazno razdoblje za fiskalizaciju 2.0 i modernizaciju kategorizacije objekata

Na 17. Forumu zagrebačkih ugostitelja, održanom danas u Esplanade Zagreb Hotelu, struka je definirala ključne smjernice koje će biti

Read More...
stojic

HUP – fokus tjedna: Hrvatska ponovno pleše na rubu fiskalnog ruba

Najnoviji Fokus tjedna glavnog ekonomista HUP-a otvara staru, ali sve alarmantniju temu: Hrvatska se, unatoč višegodišnjem gospodarskom zamahu i

Read More...
hrana

Troškovi uvoza hrane snažno porasli u 2025.

Troškovi uvoza hrane snažno su porasli u ovoj godini, a otprilike petinu ukupnog iznosa čine izdvajanja za voće i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design