Otvoren jubilarni Beauty&Hair Expo Zagreb

In Sajmovi i izložbe
tomasevic

Već punih 25 godina Zagrebački je velesajam mjesto okupljanja renomiranih domaćih i inozemnih izlagača i brendova iz svijeta ljepote i zdravlja.

Od danas, baš i simbolično, na Međunarodni dan žena, sve najbolje iz beauty industrije može se vidjeti u našim paviljonima.

Ovogodišnje izdanje okupilo je 190 izlagača na 7.500 četvornih metara izložbenog prostora, u tri paviljona i Kongresnom centru. Sajam je otvoren do 10. ožujka.

O najljepšem sajmu, na svečanosti otvorenja, govorila je direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša i posebno izdvojila uz izlagački, bogat stručni i popratni program.

Najavljeno je gostovanje priznatog frizera, stilista i vizažista Farrukha Shamuratova.

Po prvi put održat će se FASH concept, modno događanje koje okuplja brojne hrvatske dizajnere i čije će se modne kreacije i proizvodi moći i kupiti. I drugi izlagači pripremili su popuste, sajamske cijene, prezentacije.

Izdvajamo i višednevno stručno događanje “Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a”, u sklopu kojeg će se održati Državno prvenstvo frizera i kozmetičara, natjecanje frizerskih škola Hrvatske.

Događanje je uključilo i zdravstveni segment tako da će se u suradnji s Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” za sudionike organizirati besplatni preventivni mamografski pregledi.

Pripremljena je i nagradna igra. Sponzori su osigurali 11 nagrada.

Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil zadovoljno se osvrnuo na porast broja obrtnika i njihovu ulogu u gospodarstvu. Informirao je da je Zagreb od lani bogatiji za 90 majstora frizera i 20 majstora kozmetike.

Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević čestitao je svim ženama današnji Dan, posebice onim mladima, a najavio je skorašnju sedmogodišnju Strategiju za poticanje razvoja obrta i malog poduzetništva koja će biti poslana Gradskoj skupštini na usvajanje.

Uz proglašenje otvorenim, 25. Beauty&Hair Expo Zagreb, istaknuo je važnost održavanja svih sajmova Zagrebačkog velesajma koji su važna karika u gospodarstvu i turizmu Zagreba.

Sajam je otvoren do nedjelje, 10.03.2024. Radno vrijeme je svaki dan od 10.00 do 19.00 sati, a nedjeljom do 18.00.

Ulaznice je moguće kupiti i ONLINE, a cijena jednokratne je 5 eura, za sve dane 12 dok je za učenike i studente 3 eura.

S kupljenom ulaznicom i ispunjenim kuponom posjetitelji imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade sponzora izlagača.

You may also read!

drvo

Drvoprerađivači u problemu: pada izvoz, raste uvoz, a najviše se izvozi sirovina

S otprilike 2300 poslovnih subjekata koji se bave preradom i proizvodnjom drva u kojima je zaposleno 30-ak tisuća radnika,

Read More...
njemacka

Njemački izvoznici moraju se pripremiti za podjele i protekcionizam

Svjetska trgovina mijenja se iz temelja u uvjetima geopolitičke neizvjesnosti i podjela i njemački izvoznici moraju se pripremiti za

Read More...
kamp

Veliki porasti u poslovanju poduzetnika u djelatnosti kampova

U Hrvatskoj se od 2018. do 2022. povećao broj poduzetnika u djelatnosti kampova i prostora za kampiranje za 28

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design