Predstavljanje investicije AP Odra 2

In Tvrtke i tržišta
altpro

Ministar poduzetništva i obrta g. Darko Horvat i njegov pomoćnik g. Vedran Antonić, zajedno s Predsjednikom Uprave HAMAG – BICRA g. Vjeranom Vrbancem, posjetili su tvrtku ALTPRO d.o.o. u Odri povodom realizacije novog investicijskog ciklusa tvrtke.

Tema posjeta bilo je ulaganje tvrtke ALTPRO u novi Razvojno inovacijski centar za željeznička vozila u Odri koji predviđa zapošljavanje75 novih djelatnika.

Gospodin Vrbanec je direktoru tvrtke ALTPRO, g. Viduki, uručio jamstvo za kredit odobren od HBOR-a putem programa Pronalasci.

Ovo je drugi put da tvrtka ALTPRO koristi kreditiranje HBOR-a iz navedenog programa kako bi povećala svoje proizvodne, razvojne i izvozne kapacitete.

Sudionici sastanka obišli su postojeći proizvodni pogon tvrtke te raspravljali o mogućnostima reindustrijalizacije Hrvatske te značaju hrvatskih inovativnih proizvođača za domaće tržište i njihove uloge u izvozu RH.

You may also read!

alilovic

Zagrebačka županija s rastom turizma, u 2024. očekuje daljnji rast

U Zagrebačkoj županiji sve više se ulaže u kvalitetan i održiv turizam što donosi porast turističkog prometa i očekivanje

Read More...
primorac

Primorac ne želi vjerovati da su poslodavci prisvojili uštede od poreznih izmjena

Ministar financija Marko Primorac izjavio je u srijedu da ne želi vjerovati da su pojedini poslodavci smanjenjem bruto plaća

Read More...
Katarina Kraljević

Promjena u upravi Erste banke

Zdenko Matak, član uprave Erste&Steiermärkische Bank d.d. („Erste banka“) nadležan za Sektor građanstva, Sektor razvoja poslovanja s građanstvom, Sektor

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design