Predstavljen novi Hyundai BAYON

In Promocije / novi proizvodi
Hyundai BAYON

“Uglađen i elegantan dizajn”: prve reakcije medija na potpuno novi Hyundai BAYON

• Novinari su dobro prihvatili potpuno novog Hyundai BAYON-a nakon njegove svjetske premijere 2. ožujka
• Međunarodni automobilski mediji pohvalili su crossover SUV zbog njegovog dizajna, prostora i veličine
• Predstavljanjem BAYON-a, novog SUV-a u B-segmentu, Hyundai nudi još veći izbor kupcima

Hyundai Motor nedavno je predstavio BAYON, potpuno novi crossover SUV dizajniran posebno za Europu. Svjetski automobilski mediji reagirali su s uzbuđenjem zbog dizajna, tehnologije i prostranosti modela.

Kao SUV u B segmentu, BAYON postaje najnoviji i najmanji član Hyundaijeve proširene SUV obitelji. Odlikuje ga kompaktna vanjština, prostrana unutrašnjost i dugačak popis pametnih značajki sigurnosti i povezivanja zbog kojih se ističe u svojoj klasi.

Evo kratkog pregleda onoga što su do sada novinari rekli o potpuno novom BAYON-u:
Njemački Auto Bild istaknuo je vizualnu privlačnost BAYON-a: “BAYON dolazi s privlačnim izgledom, digitalnim kokpitom i djelomično elektrificiranim pogonskim sklopovima”.

hyundai-new-bayonTalijanska novinska agencija Ansa također je pohvalila model zbog svog dizajna. “Uglađen i elegantan dizajn s karoserijom urbanog SUV-a. Kompaktan za grad, ali prostran iznutra, novi Hyundai BAYON u potpunosti utjelovljuje Hyundaijevu filozofiju dizajna Sensuous Sportiness, usredotočujući se na sigurnost i povezivost.”

Francuski Caradisiac pohvalio je Hyundaijev najnoviji SUV zbog originalnog stila. “Sa stražnje strane osvjetljenje poput boomeranga, “šiljasti” nos i zategnute linije, čine prilično originalan dizajn.”

U međuvremenu, druga francuska publikacija L’Auto-Journal pohvalila je BAYON zbog njegove udobnosti i praktičnosti, rekavši da „Iako je rangiran u klasi urbanog crossovera, ovaj SUV je izdašan u pogledu svog unutarnjeg prostora“.

Uz pohvalu dizajna B-SUV-a, talijanska web stranica Motorionline istaknula je povezivost vozila i elektrificirane pogonske sklopove. “Prepoznatljiv dizajn s puno tehnologije, a dostupan je i s 48-voltnim blago-hibridnim motorima.”

Njemački list Süddeutsche Zeitung naglasio je koliko je Hyundaijev novi crossover SUV dobro opremljen. “Prilično neobično za kompaktni automobil, Hyundai je učinio sve po pitanju opreme i pogonskih sklopova.”

Auto Express vjeruje da će BAYON “protresti” kompaktni crossover sektor. Britanska je publikacija rekla: “Supermini Hyundai BAYON SUV ima svoj debitantski nastup, nudeći obilje praktičnosti, oštar stil, napredne tehnologije i blago hibridne pogonske sklopove”.

Napokon, španjolski Autobild.es istaknuo je funkciju Rev Matching, koja je dostupna u verzijama BAYON-a s inteligentnim ručnim mjenjačem (iMT). “Još je jedna novost da je to prvi SUV te marke s funkcijom Rev Matching, koja sinkronizira motor kako bi prijelaz na niži stupanj prijenosa bio glatkiji.”

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design