Sotheby’s International Realty, globalni lider u kupoprodaji luksuznih nekretnina otvara ured u Hrvatskoj

In Tvrtke i tržišta
Sothebys Croatia

Nove standarde u poslovanju nekretninama od siječnja 2017. na hrvatsko tržište uvodi Sotheby’s International Realty. Najpoznatija globalna mreža za promet luksuznim nekretninama otvara ured u Splitu, u sklopu Le Meridien Hotela Lav, a direktor ureda i ovlaštena osoba za zastupanje je ekonomist Marko Pažanin.

Kao prirodan slijed i ulaganje najpoznatije svjetske aukcijske kuće Sotheby´s koja od 1744. godine spaja kupce i prodavatelje umjetnina i drugih prestižnih vrijednosti, od 1976. djeluje i Sotheby’s International Realty, mreža tvrtki za promet luksuznim nekretninama diljem svijeta.

Brend Sotheby’s International Realty, simbol izvrsnosti, globalni je lider na području posredovanja u kupoprodaji luksuznih nekretnina. Posluje u 65 zemalja s 840 ureda i devetu godinu za redom dobitnik je nagrade „Franchise Business Review’s Best in Category for Real Estate Award”.

Svaki njihov ured na svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, neovisan je po vlasničkoj strukturi i u svakodnevnom poslovanju no franšiza ih obvezuje na visoke profesionalne standarde i implementaciju globalnih vrijednosti na lokalnom tržištu. Mreža Sotheby´s agencija dizajnirana je tako da jedinstvenim personaliziranim uslugama povezuje najkvalitetnije nekretnine s najprestižnijim klijentima diljem svijeta. Prepoznatljivost i poslovni status SIR rezultat je ciljanog i kontinuiranog ulaganja u marketinške aktivnosti, operativnu podršku podružnicama, educiranje kadrova i razvoj poslovnih resursa, a mreža klijenata diljem svijeta primarni razlog zadovoljstva brojnim prodavateljima.

Sothebys CroatiaZa ulazak u odabrano društvo franšizera Sotheby’s International Realty potrebno je osim iznimne atraktivnosti destinacije zadovoljiti i niz poslovnih kriterija te složene procedure selekcije što je uspjelo tvrtki Porta Stella Luxury Estate d.o.o. odnosno Marku Pažaninu, direktoru Croatia Sotheby’s Int. Realty ureda sa sjedištem u Splitu.

„Činjenica da je Sotheby’s odabrao Hrvatsku za širenje svoje mreže ureda za promet nekretninama potvrđuje rast ugleda naše zemlje u svijetu. Cilj nam je dovesti što veći broj kupaca koji će u Hrvatskoj imati svoj drugi, ili treći dom ali i potaknuti potencijalne investitore na ulaganje. Uz vrhunsku profesionalnu ekspertizu, naš ured u Splitu imat će pristup globalnoj mreži investitora i kupaca luksuznih nekretnina što je jedinstvena prednost na domaćem tržištu.“ – izjavio je Marko Pažanin.

Sotheby’s Int. Realty nudi personaliziranu uslugu svojim klijentima diljem svijeta nudeći im nekretnine u skladu s osobnim stilom života, a do statusa kojeg imaju među kupcima u svijetu veliku ulogu osim kvalitete usluge imaju i marketinške aktivnosti koje provode. Odličan su primjer među globalnim brendovima u ciljanoj implementaciji marketinških aktivnosti kojima promoviraju ponudu kombinirajući on i off line alate.

Kriteriji za odabir nekretnina koje se promoviraju na globalnoj razini su vrlo visoki i teško ih je zadovoljiti no nije isključeno da će se u budućnosti i neka hrvatska nekretnina naći na stranicama partnerskih tiskovina Sotheby’s International Realtya kao što su The New York Times, Wall Street Journal, South China Morning Post, Architectural Digest, Bloomberg i drugih. Ekskluzivni im je partner u svakodnevnom poslovanju i dwell.com, a iznimnu posjećenost bilježe na platformama Sotheby’s Realtya kao što je odličan SIR YouTube kanal, profili na društvenim mrežama, Apple Tv, poznati magazin Art&Home i brojni drugi.

Izvrsnost u poslovanju reflektira se i na prihode pa je tako International Realty Affiliates LLC u 2015. godini samo u SAD-u zabilježio rekordnu zaradu u povijesti tvrtke na američkom tržištu sa oko 80 milijardi dolara vrijednosti prodanih nekretnina što je postignuto putem više od 100.000 transakcija i riječ je o porastu od 13% u odnosu na godinu prije.

You may also read!

wall

Svjetske burze skočile na rekordne razine

Na najvećim svjetskim burzama prošloga su tjedna indeksi dosegnuli rekordne razine, što se ponajviše zahvaljuje snažnom rastu cijena dionica

Read More...
Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu

Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu?

U organizaciji ZIRS Učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih i Znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“, u Zagrebu će se 28. ožujka

Read More...
Habijan

Ministar Habijan najavio smanjenje parafiskalnih nameta

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan u petak je u Krapini ponovio kako će se u sklopu novog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design