Studenac donirao 20.000 eura udrugama iz Slavonije

In DOP
Studenac donirao 20.000 eura udrugama iz Slavonije

Studenac, hrvatski maloprodajni lanac susjedskih dućana, u sklopu svog društveno-odgovornog programa „Korak bliže zajednici“ još je jednom značajnom donacijom podržao neprofitne organizacije koje doprinose dobrobiti i unose pozitivne promjene u svoje slavonske zajednice.

Sedmi krug donacija prvi je od tri planirana za 2024. godinu u kojemu će se donirati ukupno 60.000 eura, a u idućim ciklusima pokrit će se i druge hrvatske regije. Vodeći se prvim, drugim i trećim UN-ovim ciljem koji se odnose na svijet bez siromaštva, svijet bez gladi i zdravlje i blagostanje, stručni tim Studenca odabrao je pet udruga ili organizacija iz Slavonije čiji rad i aktivnosti će podržati donacijama u ukupnom iznosu od 20 000 eura.

Donacija je ravnomjerno raspodijeljena među udrugama: Dječji kreativni centar DOKKICA iz Osijeka, Obiteljski koordinator – Udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu iz Slavonskog Broda, Udruga za promicanje vrijednosti i unaprjeđenje kvalitete života LA BELLA VITA iz Kutjeva, Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju Vukovarski leptirići iz Vukovara te Udruga osoba s invaliditetom Požega.

“Sretni smo što je komisija za dodjelu donacija odabrala i naš program “Kuharska školica u Dokkici”. Ovaj program pokrenuli smo prije tri godine zahvaljujući našoj Nevenki Marijanović koja s velikom ljubavlju male polaznike uči pripremi zdravih obroka i svakodnevnim životnim vještinama. Lijepo je i pohvalno što je Studenac organizirao zajednički sastanak predstavnika udruga dobitnica s inspirativnom direktoricom marketinga gospođom Mladin koja je iskazala veliko poštovanje i razumijevanje prema radu i trudu udruga. Bilo je zadovoljstvo predstaviti svoj rad, misiju i brojne izazove s kojima se susrećemo u svojim zajednicama. Nadam se da će i druge tvrtke u Hrvatskoj slijediti ovaj lijepi primjer društvene odgovornosti i svjesnosti o velikom humanom i društvenom doprinosu udruga”, rekla je Ines Novak, predsjednica Dječjeg kreativnog centra DOKKICA.

„Hvala na ukazanoj prilici i prepoznavanju našeg projekta kao jednog od pet odabranih u velikoj konkurenciji prijavljenih. Studenac nam je pokazao da i mi mali možemo činiti velike stvari zahvaljujući financiranju naših projektnih aktivnosti koje čine bitne promjene u zajednici. Ovim pokazujemo svi mi da se promjene događaju u svijesti pojedinca, društva i zajednice u kojoj živimo i djelujemo“, izjavila je Tijana Radojčić, predsjednica Udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu – Obiteljski koordinator.

You may also read!

Wall-Street

Wall Street dosegnuo rekordne razine, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu su burzovni indeksi porasli i prošloga tjedna, četvrtoga zaredom, pri čemu su dosegnuli rekordne razine, dok

Read More...
EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

Europska komisija je pokrenula prvu fazu savjetovanja s europskim socijalnim partnerima kako bi prikupila njihova stajališta o mogućem smjeru

Read More...
Umjetna inteligencija i upravljanje radnicima

U Vijeću Europe dogovoren sporazum o umjetnoj inteligenciji

Ministri vanjskih poslova 46 zemalja Vijeća Europe u petak su dogovorili sporazum o korištenju umjetne inteligencije (AI). "Ovim novim sporazumom

Read More...

2 commentsOn Studenac donirao 20.000 eura udrugama iz Slavonije

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY. []\

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design