ZOOCITY otvorio novu poslovnicu u Centru Kaptol

In Tvrtke i tržišta
zoo

Najrašireniji hrvatski lanac s proizvodima za kućne ljubimce otvorio je svoju novu poslovnicu u Centru Kaptol.

ZOOCITY, nacionalni lanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce, otvorio je svoju 24. poslovnicu, devetu u Zagrebu. Nova trgovina prostire se na preko 180 m2, a poštuje najnovije standarde u opremanju prodavaonica s hranom i opremom za kućne ljubimce. Kupcima je na raspolaganju 5 stručnih djelatnika koji sa svojim znanjem uvijek pronađu pravo rješenje za ljubimca.

Većina članova ZOOCITY obitelji ima kućnog ljubimca i prema njima gaji stvarnu ljubav. „Naši mali ljudi” slogan je koji ujedno odražava radnu atmosferu u ZOOCITYju gdje ljubazno osoblje svoje kupce i njihove ljubimce tretira poput obitelji, a u zajedničkoj suradnji pomaže pronaći rješenje za sve potrebe vlasnika i njihovih kućnih ljubimaca.

Bogat asortiman trgovine omogućava da se sve potrebno za ljubimca pronađe na jednom mjestu. Najkvalitetniju hranu, sredstva za njegu, opremu za životni prostor te igru i dresuru pripremaju svjetski proznati proizvođači; Acana, Orijen, Pro Plan, Royal Canin, Purina, Happy Dog, Hunter, Fressnapf, Ferplast, Trixie, BioGroom i brojni drugi.

ZOOCITY prvi je pokrenuo inovativan pristup njezi i brizi za kućne ljubimce u trgovinama diljem Hrvatske čime je izazvao velik interes vlasnika ljubimaca te postao najrašireniji lanac trgovina za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Na ovaj način, maloprodajni brend ZOOCITY i krovna tvrtka Unconditional, najveći specijalizirani regionalni distributer u sektoru hrane i opreme za kućne ljubimce, nastavlja razvijati platformu za razvoj industrije kućnih ljubimaca u regiji.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design