Zvijezda suncokretovo ulje i ove godine u novom ruhu za djecu suncokrete

In DOP
Zvijezda

Već petu godinu za redom, Udruga za sindrom Down Zagreb i Zvijezda predstavljaju novo, limitirano izdanje Zvijezdina suncokretova ulja čije etikete tradicionalno oslikavaju štićenici Udruge, povodom Svjetskog dana Down sindroma koji se obilježava 21. ožujka.

„Neopisivo smo sretni jer je Zvijezda i ove godine prepoznala vrijednost aktivnosti kojima naša organizacija posvećuje svoje vrijeme i pažnju. Drago nam je što se naše prijateljstvo nastavlja svakim novim danom, a još nam je draže to što je u njegovom središtu plemeniti, zajednički cilj: senzibilizirati i educirati javnost o sindromu Down te omogućiti našim štićenicima još kvalitetniji život.” – izjavila je Natalija Belošević, predsjednica Udruge za sindrom Down Zagreb.

“Ukrašavanje pakiranja Zvijezda suncokretovog ulja – proizvoda koji su hrvatski potrošači već četvrtu godinu za redom ocijenili kao najsnažniji brand u Hrvatskoj prema istraživanju BrandPULS – crtežima koje su naslikala djeca suncokreti, simboličan je način kojim Zvijezda želi senzibilizirati javnost o vrijednostima koje osobe sa sindromom Down mogu donijeti društvu.“ – rekla je Jasna Pulić, direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Udruga za sindrom Down Zagreb brine o više od stotinu djece te kroz brojne radionice, savjetovanja, terapije i projekte potiče puno uključivanje osoba sa sindromom Down u svakodnevni život.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design