Posebno izdanje Aminess Wine & Gourmet Nights po prvi puta održano na Korčuli

In HoReCa
Aminess

Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi u suradnji s renomiranim chefom Davidom Skokom po prvi je puta projekt Aminess Wine & Gourmet Nights održala na Korčuli i to uz izvrsnu posjećenost gostiju. Posebno izdanje projekta u obliku kasnijeg ručka održalo se proteklog vikenda u Aminess Korčula Heritage Hotelu gdje su za goste specijalitete pripremali David Skoko i Hrvoje Zirojević.

Ovim fantastičnim ručkom u pet sljedova, u režiji poznatih majstora kulinarstva Davida Skoke i splitskog chefa Zirojevića, gosti su se imali prilike upoznati s bogatstvom i raznolikosti gastronomije te lokalnih, autohtonih namirnica. Uz vrhunske specijalitete, gosti su kušali vina Bačić i Bura Mrgudić.

Riječ je o projektu u sklopu kojeg je tijekom protekle tri sezone održano 26 večera u Istri na kojima je uživalo više od 1500 posjetitelja iz cijele regije. Ovo je prvi puta da se projekt održava i u Dalmaciji.

„Izrazito mi je drago što smo projekt Aminess Wine & Gourmet Nights napokon uspjeli predstaviti u još jednoj prekrasnoj destinaciji u kojoj Aminess posluje, točnije gostima Korčule. Bilo je predivno iskustvo pripremati vrhunske specijalitete uz kolegu Hrvoja Zirojevića i iz prve ruke vidjeti reakcije gostiju. Kroz ovakvu gourmet ponudu dodatno promovirati bogatstvo i raznolikost hrvatske gastronomije“, izjavio je David Skoko.

Posljednju ovogodišnju priliku za sudjelovanje na projektu Aminess Wine & Gourmet Nights gosti će imati u petak 5. studenoga u à la carte restoranu Oliveto u novigradskom hotelu Aminess Maestral kada će ponovno kuhati David Skoko i Hrvoje Zirojević, dok će se za vina pobrinuti vinar Matošević.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design